Εύη Τατούλη

Αντιπρόεδρος

Προσωπικές Πληροφορίες

Ημερομηνία γέννησης: 21-02-1981
Έγγαμη με τρία παιδιά

Επαγγελματική Εμπειρία

Δραστηριότητα στον τομέα του τουρισμού.
Αρθρογραφία σε ημερήσιες και κυριακάτικες εφημερίδες (Ελεύθερος Τύπος και Δημοκρατία)
Συμμετοχή ως στέλεχος στην διοργάνωση επιχειρηματικών συναντήσεων ανάμεσα σε εξαγωγείς που δραστηριοποιούνται στον τομέα της αγροδιατροφής και του τουρισμού με συναδέλφους τους από ευρωπαϊκές χώρες με στόχο την ενίσχυση της εξαγωγικής τους δραστηριότητας και την προώθηση του τουριστικού προϊόντος.
Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, με στόχο την εξεύρεση και αξιοποίηση κοινοτικών πόρων για την αναβάθμιση των υλικοτεχνικών υποδομών και του εύρους σπουδών του Πανεπιστημίου και τη διερεύνηση δυνατοτήτων clustering με ξένα ιδρύματα και σκοπό την εξωστρέφεια.
Μέλος της ομάδας «Διεκδίκηση του Καταδυτικού Πάρκου Τυρού « έργο για το οποίο η ομάδα έχει υποβάλει φάκελο αδειοδότησης ( τον πρώτο στην χώρα) και της ομάδας «Μονοπάτια του Μαινάλου « με στόχο την προσέλκυση στην περιοχή ευθύνης θεματικού τουρισμού και την τόνωση του τοπικού ΑΕΠ
Συγγραφέας δύο βιβλίων. «Η Πολιτιστική Αθήνα του Κωνσταντίνου Καραμανλή» και «Ανάβοντας την Ολυμπιακή Φλόγα της Αρχαίας Τραγωδίας-Μαρία Χορς». Επιμέλεια δώδεκα συνολικά εκδόσεων πολιτιστικού ενδιαφέροντος.
2003-2006 : Εφημερίδα Απογευματινή. Στέλεχος στο τμήμα διεθνών ειδήσεων της εφημερίδας.

Γλώσσες

Αγγλικά: Proficiency,του Πανεπιστημίου Cambridge
Γαλλικά: Diplôme Supérieur d’Etudes Françaises
Γερμανικά: Zertifikat Deutsch als Fremdsprache

Εκπαίδευση

Πτυχίο Νομικής Σχολής Αθηνών-Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Κλασικό Λύκειο Αρσακείου Ψυχικού. Βαθμός αποφοίτησης: «Άριστα»